Page 2 of 2

Re: Server Change

Posted: Fri Aug 17, 2012 9:35 am
by PRT 065
The missing posts are slowly being restored. However as this is a manual process and that I will be interstate for a week. It maybe up to 2 weeks before they are all back on the website.

Matt

Re: Server Change

Posted: Fri Aug 17, 2012 6:16 pm
by blind bus spotter
thanks guies for fixing the server. had slight withdrawal syptoms but all is well. now. btw i can report cnaberra sighted as i am in canberra but travel tosydney

Re: Server Change

Posted: Sat Aug 18, 2012 11:15 pm
by Tonsley213
Every third or forth email i receive from this website has a link like this

http://184.170.246.114/~busaustr/forum/ ... 3&e=808983

not like the usual www.busaustralia.com................................

just FYI

Re: Server Change

Posted: Sun Aug 19, 2012 7:00 am
by Eveleigh_Man
Fleet Lists wrote:There has been a further major outage which has just been resolved.

There has been a double-allocation the IP addresses and they have now given us a new one, meaning we need to wait up to 48 hours for the domain name to correctly point to the new IP address...

Until the IP address propagates you can use http://184.170.246.114/~busaustr/forum/ temporarily to access ATDB.

I have found that the link from the forum to the photo gallery does not work but http://184.170.246.114/~busaustr/gallery/index.php will get you to the photo gallery

I guess this post is not really much use because once you have got here your domain name has been corrected by your service provider.

It has mainly been posted for record purposes.
This is usefull for me as my home provider has not updated their DNS records as yet, so to access ATDB, I need to use the 184.... address above.

Re: Server Change

Posted: Sun Aug 19, 2012 6:42 pm
by boxythingy
Fleet Lists wrote: Until the IP address propagates you can use http://184.170.246.114/~busaustr/forum/ temporarily to access ATDB.
You should put this on top of the BusAustralia homepage, I only found out about this link after using a proxy server!

Re: Server Change

Posted: Sun Aug 19, 2012 10:09 pm
by Fleet Lists
I agree BUT it would only have been useful on the OLD home page and by the time we found out about this we could no longer update that.

Re: Server Change

Posted: Tue Aug 21, 2012 7:41 am
by Fleet Lists
R44 wrote:
The reversion that Fleet Lists was talking about is not unheard of, Though it has never actually happened to me before.

Ben
I kept getting this switching until Sunday night and during the previous three days when I was in fact switching between three addresses ie the old server, the first address on the new server which was no longer working and the latest one. Most frustrating.

On Sunday afternoon I sent off an email to my service provider setting out all the details.

Then as from yesterday morning all seems to be fine. Later in the day I received a phone call from my provider saying that they had been having a problem communicating with the new server which was the cause of the problem and that they were working on it.

Re: Server Change

Posted: Wed Aug 22, 2012 10:15 am
by R44
Fleet Lists wrote:
R44 wrote:
The reversion that Fleet Lists was talking about is not unheard of, Though it has never actually happened to me before.

Ben
I kept getting this switching until Sunday night and during the previous three days when I was in fact switching between three addresses ie the old server, the first address on the new server which was no longer working and the latest one. Most frustrating.
I'd imagine it would be - Running dozens of sites myself. So, are you on a VPS now, Or still shared hosting?

Re: Server Change

Posted: Wed Aug 22, 2012 3:06 pm
by 2MSJ
Daniel wrote:We've identified the issue and we are now working out how to reload the older posts which appear to have been lost.
Hows this going? Was reading the Veolia NSW Fleet Changes and got excited seeing that Revesby had recieved a couple of buses... Then realised the posts were still not in order, and I was reading something from 2010!

Re: Server Change

Posted: Wed Aug 22, 2012 3:08 pm
by PRT 065
Progress has stopped until I return from holidays.

Re: Server Change

Posted: Fri Aug 24, 2012 10:58 pm
by MAN_LOVER
No disrespect to you Mr PRT065 but i was joking when i said on other media that i hope the down time was due to someone hitting the delete forum button.... o'well, there's another large chunk of the board lost once again. Heaps of top quality stuff was lost many years ago :?

Re: Server Change

Posted: Sat Aug 25, 2012 6:44 pm
by Swift
I saw this series of outages as a chance to get away from this board once and for all. Now that everything seems to have finally been resolved, the addiction is starting to return again. Oh well.

Re: Server Change

Posted: Sat Sep 15, 2012 5:46 pm
by Fleet Lists
MAN_LOVER wrote:No disrespect to you Mr PRT065 but i was joking when i said on other media that i hope the down time was due to someone hitting the delete forum button.... o'well, there's another large chunk of the board lost once again.
That may not be the case as it is believed that now most if not all posts have been retrieved.

Re: Server Change

Posted: Tue Oct 30, 2012 6:06 pm
by 2MSJ
PRT 065 wrote:Progress has stopped until I return from holidays.

RE: The Veolia NSW Fleet Changes thread I posted about before, most of the time when I request to go to the first unread post it takes me to the correct place HOWEVER, there are still sporadic incidents of being punted to only page 34 (I think). This would happen around 1/5th of the time I guess

Re: Server Change

Posted: Tue Oct 30, 2012 7:16 pm
by Fleet Lists
I thought it was just me but it has happened to me as well - probably in the same ratio.