Deleting posts

News and comments about this board.
Post Reply
User avatar
boronia
Posts: 19368
Joined: Fri Mar 05, 2004 7:18 pm
Favourite Vehicle: Dennis
Location: Sydney

Deleting posts

Post by boronia »

There is a X box at the bottom of editable posts. Clicking on it brings up a message "do you want to delete this post?". If I select YES, I then get another message saying "you cannot delete posts on this forum".
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again June 2020
@ The Museum of Fire.

simonl
Posts: 7986
Joined: Mon Dec 29, 2008 9:03 am
Location: Sydney, Australia

Re: Deleting posts

Post by simonl »

I think you can't delete a post that someone has replied to.

User avatar
boronia
Posts: 19368
Joined: Fri Mar 05, 2004 7:18 pm
Favourite Vehicle: Dennis
Location: Sydney

Re: Deleting posts

Post by boronia »

I got this within seconds of making the post. Definitely no replies, and I doubt even any views
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again June 2020
@ The Museum of Fire.

User avatar
Lt. Commander Data
Posts: 2017
Joined: Wed Feb 26, 2014 10:09 pm
Favourite Vehicle: Volgren CR224L
Location: Stirling (West), South Australia
Contact:

Re: Deleting posts

Post by Lt. Commander Data »

I'm not having any issues, just deleted a post in this thread. What forum was it in, that might have something to do with it.
First person on 822, 865 (2016 re-route).
Last person on 164, 867, 868

User avatar
boronia
Posts: 19368
Joined: Fri Mar 05, 2004 7:18 pm
Favourite Vehicle: Dennis
Location: Sydney

Re: Deleting posts

Post by boronia »

In the NSW Discussion section.

The X has gone from the post now, presumably as there are later posts.
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again June 2020
@ The Museum of Fire.

User avatar
Fleet Lists
Administrator
Posts: 21474
Joined: Sat Mar 06, 2004 1:49 am
Location: The Shire

Re: Deleting posts

Post by Fleet Lists »

Can you give us a link to the thread where the X is now missing as I have not been able to find one - possibly because I am in admin mode where things may look different.
Living in the Shire.

User avatar
boronia
Posts: 19368
Joined: Fri Mar 05, 2004 7:18 pm
Favourite Vehicle: Dennis
Location: Sydney

Re: Deleting posts

Post by boronia »

My most recent post in the Tangara Upgrade thread still has an X but I cannot delete it. Checked some older posts, including this thread, the X has gone.

I have experienced this problem before.
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again June 2020
@ The Museum of Fire.

User avatar
Lt. Commander Data
Posts: 2017
Joined: Wed Feb 26, 2014 10:09 pm
Favourite Vehicle: Volgren CR224L
Location: Stirling (West), South Australia
Contact:

Re: Deleting posts

Post by Lt. Commander Data »

From my obs the X only appears on your[/] latest post, regardless of how many after it in the thread (might be wrong on that count tho). To delete your posts after that, you have to go in the edit menu first IIRC.
First person on 822, 865 (2016 re-route).
Last person on 164, 867, 868

User avatar
boronia
Posts: 19368
Joined: Fri Mar 05, 2004 7:18 pm
Favourite Vehicle: Dennis
Location: Sydney

Re: Deleting posts

Post by boronia »

My post above was the last I made, and the X has now gone.
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again June 2020
@ The Museum of Fire.

User avatar
Fleet Lists
Administrator
Posts: 21474
Joined: Sat Mar 06, 2004 1:49 am
Location: The Shire

Re: Deleting posts

Post by Fleet Lists »

I have no idea what it might be - I will have to seek higher advice.
Living in the Shire.

User avatar
MAN 16.242
Moderator
Posts: 3542
Joined: Tue Jul 19, 2005 9:12 am
Favourite Vehicle: M.A.N SL200
Location: The People's Republic of Darebin

Re: Deleting posts

Post by MAN 16.242 »

Lt. Commander Data wrote:From my obs the X only appears on your[/] latest post, regardless of how many after it in the thread (might be wrong on that count tho).
If there is any replies after your latest post in a thread you can't delete it.

User avatar
boronia
Posts: 19368
Joined: Fri Mar 05, 2004 7:18 pm
Favourite Vehicle: Dennis
Location: Sydney

Re: Deleting posts

Post by boronia »

As mentioned already, I am having this problem BEFORE any replies are posted. The X disappears when a reply appears.
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again June 2020
@ The Museum of Fire.

User avatar
MAN 16.242
Moderator
Posts: 3542
Joined: Tue Jul 19, 2005 9:12 am
Favourite Vehicle: M.A.N SL200
Location: The People's Republic of Darebin

Re: Deleting posts

Post by MAN 16.242 »

boronia wrote:As mentioned already, I am having this problem BEFORE any replies are posted. The X disappears when a reply appears.
It should be there on recent ones, but older ones e.g month or more I've found there is no x. So not sure why it's not showing up on recent posts in threads with no reply after your post.

User avatar
boronia
Posts: 19368
Joined: Fri Mar 05, 2004 7:18 pm
Favourite Vehicle: Dennis
Location: Sydney

Re: Deleting posts

Post by boronia »

Refer 1st post. It IS showing up, but it won't work
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again June 2020
@ The Museum of Fire.

User avatar
T1200
Administrator
Posts: 3860
Joined: Sat Jun 11, 2005 11:42 am
Favourite Vehicle: MAN 18.310 CNG Volgren CR228L
Location: Sydney
Contact:

Re: Deleting posts

Post by T1200 »

There are other cases of this exact issue occurring to certain users only and it is an absolute nightmare to try and resolve. Can you try a few things for me please:
  • When you get the error message after trying to delete a post, could you check and see (before the page redirects) whether the forum is still showing you as being logged in as boronia on that particular error message page.
  • Clear your browser cache and try deleting your post again.
  • Could you please change your forum theme from the old style to the new style and see if the problem remains?
  • Do you use Tapatalk?
  • If you are using Firefox web browser could you try again in Internet Explorer?
If you need further help with these let me know and I can explain (or others might help out as I work a lot).

I have verified that your permissions are set correctly and the forum is set to allow a user to delete a post up to 83 hours after it was submitted (as long as nobody has replied).
Reality continues to ruin my life.

Post Reply

Return to “News & Administration”