• Advertisement

Site logo/avatar in address bar

News and comments about this board.

Re: Site logo/avatar in address bar

Postby busrider » Mon May 25, 2009 9:25 pm

Still shows up as "BA" to me... But then, I use Opera - it could be a browser thing? And the correct term for the "avatar" next to the URL is "favicon".
User avatar
busrider
Moderator
 
Posts: 2305
Joined: Fri Jun 20, 2008 11:35 pm
Location: Not in the Gutta
Has thanked: 48 times
Been thanked: 234 times
Favourite Vehicle: Maybe not my car...

Re: Site logo/avatar in address bar

Postby Volvo B12BLEA » Mon May 25, 2009 9:34 pm

I am using IE8 and the "Bus Australia" desto as a "favicon" is showing for me.
Any posts are my views or opinions and are NOT on behalf of any Organisation.
User avatar
Volvo B12BLEA
 
Posts: 4721
Joined: Wed Mar 10, 2004 4:23 pm
Location: Brisbane but prefer Adelaide.
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times
Favourite Vehicle: Rail and Ships / Boats.

Re: Site logo/avatar in address bar

Postby busrider » Mon May 25, 2009 9:48 pm

I checked it out using 5 different browsers (IE, Firefox, Opera, Safari and Chrome) and Chrome was the only one which DIDN'T show the favicon...
User avatar
busrider
Moderator
 
Posts: 2305
Joined: Fri Jun 20, 2008 11:35 pm
Location: Not in the Gutta
Has thanked: 48 times
Been thanked: 234 times
Favourite Vehicle: Maybe not my car...

Re: Site logo/avatar in address bar

Postby PRT 065 » Tue May 26, 2009 6:34 am

Also i have nticed it can be an interminant thing between the browser as it will not load the favicon and keep the last displayed one up
Regards,
PRT 065

If you have any issues with the Queensland section, please send me a private message.
User avatar
PRT 065
Moderator
 
Posts: 1178
Joined: Mon Mar 09, 2009 6:13 pm
Location: Brisbane But Prefer Sydney
Has thanked: 45 times
Been thanked: 38 times
Favourite Vehicle: Guess ?



  • Advertisement

Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests