remove phpbb logo

News and comments about this board.
User avatar
tiger_man
Posts: 190
Joined: Sat Nov 13, 2004 9:49 pm
Location: Australia, N.S.W, Sydney

Re: remove phpbb logo

Post by tiger_man »

Fleet Lists wrote:I believe it is the width="139" height="52" in the actual code which is causing the problem. That has been removed from the English Train one. And was changed in Busrider's example to width="371" height="60" to give the wider logo.

I dont believe deleting the padding and margin from the css will solve it.

Now that I have setup a test forum back up on my new web hosting account, I'll have a look at both possible solutions :)

User avatar
Fleet Lists
Administrator
Posts: 21541
Joined: Sat Mar 06, 2004 1:49 am
Location: The Shire

Re: remove phpbb logo

Post by Fleet Lists »

We have reset to the original.

There is in fact a way of defining the logo to phpBB without doing any renaming and that is through the admin functions. And that way the size problem can be bypassed (it is optional) - thanks to tiger_man.

But unfortunately I have been unsuccessful so far. But I am patient and will keep trying.
Living in the Shire.

User avatar
tiger_man
Posts: 190
Joined: Sat Nov 13, 2004 9:49 pm
Location: Australia, N.S.W, Sydney

Re: remove phpbb logo

Post by tiger_man »

Fleet Lists wrote:We have reset to the original.

There is in fact a way of defining the logo to phpBB without doing any renaming and that is through the admin functions. And that way the size problem can be bypassed (it is optional) - thanks to tiger_man.

But unfortunately I have been unsuccessful so far. But I am patient and will keep trying.
You'll need to make sure that the image (site_logo.gif) is still the Dot Matrix one. If your still having problems, let me know

User avatar
T1200
Administrator
Posts: 3860
Joined: Sat Jun 11, 2005 11:42 am
Favourite Vehicle: MAN 18.310 CNG Volgren CR228L
Location: Sydney
Contact:

Re: remove phpbb logo

Post by T1200 »

Use the .gif file I emailed you...I got rid of some unnecessary information in the file and therefore it is smaller and faster to load than the others in this thread.
Reality continues to ruin my life.

User avatar
G1337
Posts: 168
Joined: Mon Sep 29, 2008 1:58 pm
Favourite Vehicle: Volvo B7RLE

Re: remove phpbb logo

Post by G1337 »

I got the logo displaying right on my test and I've included a screenshot of where to put the logo settings its just in the admin cp pannel

See : http://test.buzbris.net/phpBB3/

User avatar
tiger_man
Posts: 190
Joined: Sat Nov 13, 2004 9:49 pm
Location: Australia, N.S.W, Sydney

Re: remove phpbb logo

Post by tiger_man »

G1337 wrote:I got the logo displaying right on my test and I've included a screenshot of where to put the logo settings its just in the admin cp pannel

See : http://test.buzbris.net/phpBB3/
why bother defining the size of the image when by clicking no, you'll end up with the same result?

http://kickxswitch.comoj.com/phpbbtest/index.php just to show I'm not kidding!

User avatar
Fleet Lists
Administrator
Posts: 21541
Joined: Sat Mar 06, 2004 1:49 am
Location: The Shire

Re: remove phpbb logo

Post by Fleet Lists »

tiger_man wrote:
why bother defining the size of the image when by clicking no, you'll end up with the same result?

http://kickxswitch.comoj.com/phpbbtest/index.php just to show I'm not kidding!
Yes - a good question. In that link it certainly has no size parameter and it seems to work fine but when I tried it without the size it seemed to default to the smaller size but when I defined the size it worked fine.

It could possibly be something in the style sheet.
Living in the Shire.

Windy

Re: remove phpbb logo

Post by Windy »

It's working now, and I don't have to scroll or anything.

User avatar
RailwayBus
Posts: 4356
Joined: Tue May 20, 2008 11:40 pm
Favourite Vehicle: Train or tram.
Location: Melbourne

Re: remove phpbb logo

Post by RailwayBus »

Fleet Lists wrote:
RailwayBus wrote:Does it have to be a mobitec? :lol:

Can't we at least pick a half decent headboard unit to use, like Hanover or Southport? :P :wink:
If you can supply a Hanover or Southport, I would be happy to use it but while I do not have such, I guess it would be the mobitec one if I do get around to trying it.
I'll have a look at making one up, maybe every now and then they can alternate :P
All views expressed are strictly my own and do not represent my employer or anyone else.

User avatar
STA 1440
Posts: 1511
Joined: Mon Mar 20, 2006 11:38 am
Favourite Vehicle: PMCSA B10M 1440/2405
Location: The city of artics, Adelaide
Contact:

Re: remove phpbb logo

Post by STA 1440 »

The Bus Australia Desto doesnt appear at the top of my page, is there a chance that it will be added onto the Subsilver-2 layout??? :wink:

User avatar
Fleet Lists
Administrator
Posts: 21541
Joined: Sat Mar 06, 2004 1:49 am
Location: The Shire

Re: remove phpbb logo

Post by Fleet Lists »

What problem? We have just not yet changed the prosilver logo. It is on the list of things to be done.
Living in the Shire.

User avatar
howlerbus
Posts: 2210
Joined: Thu Jun 30, 2005 2:30 am
Favourite Vehicle: Diesel Buses
Location: Geelong

Re: remove phpbb logo

Post by howlerbus »

I see the new logo on SubSilver 2, thank you Fleet Lists
You got a real flash bus, but my one's flash one, eh
And I believe that my one's faster than yours, Mr Bond
'Cause mine's a red one'

Post Reply

Return to “News & Administration”