• Advertisement

What happened this morning

News and comments about this board.

What happened this morning

Postby runawaybus » Sun Jul 06, 2008 6:47 pm

When I tried to get on the Forum's from the Bus Australia title page it came up as being errors can someone please explain what happened just curious thats all.
Definition of Commuter Consultation or even Community Consultation: "We've made up our minds don't confuse us with the facts".
runawaybus
 
Posts: 923
Joined: Tue Nov 20, 2007 3:34 pm
Has thanked: 21 times
Been thanked: 15 times

Re: What happened this morning

Postby busrider » Mon Jul 07, 2008 2:06 pm

Probably off topic, but when I try to look at the gallery, all I get is:
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSEIF, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /data/www/busaustralia.com/root/gallery/include/plugin_api.inc.php on line 487
User avatar
busrider
Moderator
 
Posts: 2307
Joined: Fri Jun 20, 2008 11:35 pm
Location: Not in the Gutta
Has thanked: 48 times
Been thanked: 234 times
Favourite Vehicle: Maybe not my car...

Re: What happened this morning

Postby Craig » Mon Jul 07, 2008 6:52 pm

Trying to access the board between 18:00 - 18:30 AEST this evening, I was got the following message on a few occassions, before finally being able to access the board:

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to MySQL server on 'virtualhost1.magus.net.au' (61) [2003]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.


Kind Regards


Craig :)
User avatar
Craig
 
Posts: 4371
Joined: Fri Mar 05, 2004 11:26 pm
Location: Edithvale, VIC
Has thanked: 1249 times
Been thanked: 463 times

Re: What happened this morning

Postby Fleet Lists » Mon Jul 07, 2008 7:00 pm

busrider wrote:Probably off topic, but when I try to look at the gallery, all I get is:
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSEIF, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /data/www/busaustralia.com/root/gallery/include/plugin_api.inc.php on line 487


Hopefully it is a different problem - I get it as well - and again hopefully it is caused by someone trying to fix the gallery so that further photos can be stored in it - this has not been possible for quite some time now.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 21110
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 1104 times
Been thanked: 1197 times

Re: What happened this morning

Postby Fleet Lists » Mon Jul 07, 2008 7:05 pm

In answer to Craig, that was the same problem we had yesterday morning.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 21110
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 1104 times
Been thanked: 1197 times

Re: What happened this morning

Postby Ken » Mon Jul 07, 2008 7:50 pm

Altered search index setting caused the forum to crash. These settings have been reverted so it should be fine from now on. Refer to the search thread in this section for more info.
User avatar
Ken
 
Posts: 2598
Joined: Tue Feb 24, 2004 10:03 pm
Location: Ammo room
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times
Favourite Vehicle: MAN SL200



  • Advertisement

Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests